Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Meer 24 uur met

24 uur met Alan Blair – Cypography

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 50 MIN

Cypography!

Voor sommige Members zal de naam Cypography bekend zijn, voor vele anderen wekt het wellicht de nieuwsgierigheid. Vandaar dat we eerst wat uitleg geven: ‘Cyp’ is een Engelstalig videoplatform welke is opgericht door Elliot Grey. Deze begaafde filmmaker heeft jarenlang ervaring opgedaan met camerawerk tijdens zijn dienstverband bij Korda. Halverwege 2017 heeft Elliot zijn baan opgezegd om zich op zijn grote passie te storten: het maken van documentaires!

Naast het maken van dikke video’s weet Elliot ook donders goed hoe je effectief vist. Door de jaren heen wist hij veel fantastische (Engelse) karpers te strikken.

De Engelse karpervissers smullen van lange video’s en daar speelt Elliot met zijn concept op in. Iedere eerste dag van de maand dropt hij op zijn website een Cypography video (of soms eerder een film te noemen). Telkens gaat Elliot op pad met bekende vissers (of met onbekende vissers die een gaaf verhaal te vertellen hebben) om de visserij van de ‘spotlight angler’ van A tot Z vast te leggen.

Voor de eerste aflevering van Cypography bracht Elliot 24 uur door met niemand minder dan de Engelse legende Alan Blair.

Op de KWO Community gaan we regelmatig een aflevering van Cypography doorplaatsen. De documentaires hebben een andere stijl dan hetgeen videomakers in de Benelux produceren, maar dat maakt het misschien juist extra leuk. De Cyp’s zijn niet ondertiteld, dus houd de oortjes open om het goed te volgen!

Aflevering 1 – Alan Blair

De kernwoorden van deze video zijn: variatie, ADHD, verkassen, primeur, tips, rigs, inspiratie en échte Engelse karpers! Niemand minder dan Alan Blair was het eerst ‘slachtoffer’ van Elliot en voor Cyp nr. 1 ging hij 24 uur op pad met deze sympathieke drukteschopper!

Uiteraard wist Alan weer enkele brute karpers voor de camera te krijgen…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1